Forsiden » Om

Om

5/4-2010 8.214 visninger Skriv en kommentar

Om siden

Fejø er et helt specielt sted. Formålet med hjemmesiden er at udbrede kendskabet til denne dejlige ø og ikke mindst de fantastiske mennesker, der bor her. Som jeg ofte siger, er fejøboerne “store mennesker på en lille ø”.

Jeg håber du finder det interessant at læse med, både hvis du bor her, er gæst, overvejer at flytte hertil eller aldrig har besøgt øen endnu. Det er et ualmindeligt dejligt sted som skal opleves.

Skribenten bag

Mit navn er Kirsten Sydendal, og jeg står bag denne hjemmeside. Jeg er gift med Max og mor til tre skønne piger. Jeg elsker at bo her på Fejø, og jeg elsker at skrive og fortælle om øen. Derfor har jeg lavet denne side.

Kontakt mig gerne hvis du har lyst til at vide mere om øen, hvis du vil kontakte en øbo, du har læst om, eller hvis du har idéer til nye artikler.

Kirsten Sydendal
Skovvej 33
4944 FejøMail: Kirsten Sydendal
Tlf.: 54 71 30 38
Mobil: 24 64 49 44

Tak

Siden her er skrevet i WordPress med temaet Arthemia. Jeg har hentet megen inspiration på Mette Voss og Astrid Maria Nielsens side om Lolland: Folket på den flade ø. Tak til dem og tak til Lisa Risager, der har hjulpet mig med WordPress.

Indhold

Det meste der af det indhold du finder her, er forfattet eller redigeret af mig. Jeg tager mange af billederne selv, men får også god hjælp af Hans Christian Nielsen fra Fejø Fotoklub. Tak.

Har du lyst til at bruge noget af indholdet, så kontakt mig, inden du gør det. Jeg har ikke noget imod at låne mine tekster og fotos ud, men vil gerne krediteres og vide, hvor det bliver brugt.

Fakta

Jeg er født og opvokset på Fejø og flyttede fra øen, da jeg var 15 år. Efter at min mor døde i 1997, vendte jeg tilbage til barndomshjemmet på Fejø sammen med min mand Max i 1998. Vi har siden fået Elise (1999), Regitze (2001) og Benedikte (2004).

Jeg er uddannet cand.mag. i datalingvistik, og til daglig arbejder jeg i Nakskov som Knowledge Management Specialist hos Nordic Sugar/Nordzucker.

Find mig på nettet

Find mig på LinkedIn
Find mig på Facebook 

Email This Page Email This Page
Print This Page Print This Page