Forsiden » kultur, revy

Fejørevyen 2016 – nu med X-fagter!!

28/2-2016 246 visninger Skriv en kommentar

Så nærmer vi os årets revy. Friske gutter og gutinder, et helt dusin – og en enkelt fugl – knokler på livet løs (og hygger sig gevaldigt undervejs) med at få det hele til at lykkes. Og med hjælp fra musikere, lys- lyd- og kameraholdere, køkken- og barfolk og andet godtfolk, skal det hele nok gå op i en højere enhed.

Uden at løfte sløret alt for meget, kan vi fra pålidelige kilder røbe, at X-Faktors tilstedeværelse på øen ikke er gået helt upåagtet hen over revyskribenterne, ligesom det maritime og enkelte (unavngivne) personers gøren og laden er uundværlige ingredienser i enhver god Fejørevy.

Så glæd jer til en herlig aften eller eftermiddag med 2016-udgaven af: Vores helt egen Fejørevy.

Lørdag d.2. april kl.18: 3 retters menu, revy og musik. Billetpris: 250 kr. Bindende tilmelding til Hanne Boe Jensen på mail: hbje@privat.dk eller tlf. 40332740

Søndag d.3. april kl.14: Kaffe/te (børn 1 sodavand), lagkage og revy. Billetpris: 75 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Ingen tilmelding om søndagen.

Måske vil du også synes om at læse:

  1. Billetter til Fejørevyen 2014
  2. Fejørevyen 2010
  3. Nytårssjov: Den gule flyver fra Fejørevyen 2010
  4. Fejø Revyen – holdet er bare så klar!!

Skriv din besked her!

Tilføj din kommentar, eller lav et trackback fra din egen blog. Du kan også blive underrettet om nye kommentarer via RSS.

Vær rar. Tal pænt. Gå efter bolden, ikke spilleren. Ingen spam, tak.