Forsiden » Huse til salg, Kraneled, sommerhuse til salg, turist

Nyistandsatte ferieboliger sælges på Fejø

22/7-2012 20.647 visninger Skriv en kommentar

Det gamle Landbolyst på Herredsvej 301 er blevet solgt til to energiske ildsjæle Birgit og Frits Mønsted, der oprindeligt kommer fra Sorø.

Birgit og Frits har sat de 16 ferieboliger, der hører til ejendommen, i stand, og de sælges nu for fra 425.000 kr. I boligerne er der nye køkkener med bl.a. opvaskemaskine. Badeværelserne er nyrenoverede og har gulvvarme. Feriehusene er nymalet udvendigt og indvendigt med allergi- og miljøvenlige materialer. Mod syd er der nye træterrasser, og mod nord er der stort fællesareal med dejlig udsigt til marker og hav.

Birgit og Frits har hele foråret arbejdet med feriehusene. De har renset tagene og fået dem malet. Der er blevet skiftet vinduer, de to swimmingpools er væk, og vildtgroede træer og gamle træstubbe er blevet fjernet.

Hvad der skal ske med “den gamle dame” Landbolyst, er endnu ikke afgjort. Gode ideer modtages gerne af Birgit og Frits.

Er du interesseret i at se boligerne, kan du kontakte Birgit og Frits her:

Birgit og Frits Mønsted
Telefon: 57820208
E-mail: info@fejoe-feriecenter.dk
www.fejoe-feriecenter.dk kan du se en plan over solgte og reserverede huse, og du kan også se flere billeder af husene, udvendigt og indvendigt.

 

Skriv din besked her!

Tilføj din kommentar, eller lav et trackback fra din egen blog. Du kan også blive underrettet om nye kommentarer via RSS.

Vær rar. Tal pænt. Gå efter bolden, ikke spilleren. Ingen spam, tak.