Forsiden » børneliv

Tak til Maj-Brit, Fejøs dagplejemor!

18/6-2011 1.533 visninger 1 kommentar

Maj-Brit med nogle af sine "gamle" dagplejebørn. Og ja, fejøboere får oftest pigebørn! I disse år i hvert fald ...

Fredag 10. juni var det Maj-Brit Olsens sidste arbejdsdag. Maj-Brit flyttede i 2000 tilbage til Fejø i barndomshjemmet på Skovvej, hvor hun etablerede dagpleje. En helt fantastisk dagpleje, hvor mange af Fejøs  børn har gået som små.

Jeg interviewede Maj-Brit i 2001. Læs portrættet her.

Pga. nedskæringer og p.t. lavt børnetal måtte Lolland Kommune opsige Maj-Brit. Det var vi mange forældre der begræd. Maj-Brit blev nok Fejøs sidste dagplejemor – men hvilken dagplejemor!

10. juni troppede mange af Maj-Brits nuværende og tidligere dagplejebørn og -forældre op til en lille afskedssammenkomst med medbragte kager, kaffe, te, frugt og blomster.

At Fejø ikke længere har en dagplejemor, betyder ikke, at der ikke er pasningsmuligheder eller nogen små børn på Fejø. De små børn bliver nu passet i Fejø Børnehus – og her har de det også godt. Der er masser af plads til nye børn. Så ingen – hverken tilflyttere eller herboende forældre der planlægger at udvide familien – skal holde sig tilbage!

Tak til Maj-Brit. Du har været en super dagplejemor!

Kirsten Sydendal

1 kommentar »

  • Nini Sloth Larsen :

    Ja bedre dagplejemor findes ikke. Tak for de år du havde Louise og Agnete, dem var vi glade for. Nyd dit otium.
    Kærlig hilsen Nini

Skriv din besked her!

Tilføj din kommentar, eller lav et trackback fra din egen blog. Du kan også blive underrettet om nye kommentarer via RSS.

Vær rar. Tal pænt. Gå efter bolden, ikke spilleren. Ingen spam, tak.