Forsiden » Dybvig, fejøforeningen, Æblets Dag 2010

Projekt Dybvig Havn præsenteret ved Æblets Dag

16/10-2010 1.306 visninger Skriv en kommentar

Arkitekt Jørgen Møller, medlem af Fejøforeningens bestyrelse, præsenterede på Æblets Dag det nye store anlægsprojekt på Dybvig Havn, som Fejøforeningen har i støbeskeen.

Projektet indeholder følgende elementer:

  • På vestre kaj opføres en bygning indeholdende, cafe, et større rum som kan anvendes til beboeraktiviteter, herunder møder, generalforsamlinger, diverse arrangementer, og evt. som restaurant samt til diverse festlige lejligheder. Centralt i bygningen placeres diverse køkken-, toilet-, bade-, garderobe og depot faciliteter. Endelig etableres til båd- og capinggæster i et særskilt rum diverse bade-, koge-, vaske-, pusle- og toilet faciliteter.
  • Vest for bygningen etableres en legeplads samt en mindre telt- og campingplads. Arealet hvor legeplads og telt- campingplads etableres er i dag hhv. udlagt med græs og som losseplads.
  • Nuværende losseplads flyttes til kommunens oplagsplads midt på øen, hvor tidssvarende containerplads etableres.

Mange forbipasserende lyttede interesseret. Herunder finder du link til omtalen af projektet på www.fejoe.dk, hvor du kan læse ideoplægget og se skitser af den fremtidige bygning.

Link til projekt Dybvig Havn

Læs alle indlæg om Æblets Dag

Måske vil du også synes om at læse:

  1. Æblets Dag på Fejø 16. oktober 2010 – nu med program
  2. Visioner fra Fejøforeningens nye formand
  3. Vesterby Havn på Fejø genindviet
  4. Æblets Dag åbnede vores øjne for livet på Fejø

Skriv din besked her!

Tilføj din kommentar, eller lav et trackback fra din egen blog. Du kan også blive underrettet om nye kommentarer via RSS.

Vær rar. Tal pænt. Gå efter bolden, ikke spilleren. Ingen spam, tak.