Forsiden » bæredygtighed, selvforsynende ø

Fejø In Transition

13/5-2010 832 visninger Skriv en kommentar

En gruppe fejøboere ønsker at gøre Fejø til et modstandsdygtigt samfund i relation til den tid, der kommer, hvor vi ikke har så meget og så billig olie. Initiativet på Fejø er støttet af Fejøforeningen og Fejø Permakultur.

Det første initiativ var den 13. maj 2010, hvor 24 mennesker mødtes på Fejø Skole og så filmen “In Transition”, hvorved begrebet er introduceret. Man spiste frokost sammen (medbragt mad), og efter spisningen var der brainstorm og på ideer til initiativer, der kan medvirke til at gøre Fejø som lokalsamfund mere modstandsdygtigt.

Linksamling
Læs mere om dagen på www.smaalandsbloggen.dk
Læs mere om Fejøs Omstillingsinitiativ på www.fejoe.dk
Læs mere om andre omstillingsinitiativer i Danmark – Transition Denmark

Skriv din besked her!

Tilføj din kommentar, eller lav et trackback fra din egen blog. Du kan også blive underrettet om nye kommentarer via RSS.

Vær rar. Tal pænt. Gå efter bolden, ikke spilleren. Ingen spam, tak.