Forsiden » Arkiv

Du har valgt: øboere

børneliv, herredsvej, øboere »

20/5-2010 | 1 kommentar | 4.995 visninger
- Det er balsam for sjælen at sidde på færgen hver morgen og se dagen gryer

Små trætte størrelser bag på fars eller mors cykel på vej til institutionerne fyldt med andre børn. I regnvejr tidligt om morgenen inden det blev lyst. Det blev den rå virkelighed, da Louise Engelhardt fra Hillerødgade i Københavns nordvestkvarter skulle genoptage arbejdet efter sin første barsel med Carla. En virkelighed hun ikke brød sig om. Hun og Jesper besluttede derfor at forlade storbyen og fandt i stedet et hus på Fejø.

andemosevej, børneliv, forsiden, øboere »

8/5-2010 | 1 kommentar | 4.558 visninger
- Der er god holdånd på Fejø

Mette Naur og Kasper Tøgern legede med tanken om at flytte til Fejø allerede i 2003, hvor der var en stor artikel i Politiken, der handlede om Fejø og det arbejde, den daværende Bosætningsgruppe lavede. Da parret havde sejlet en del og Kaspers familie havde bekendte på Femø, kendte de godt til selve området, men Fejø blev det ikke til. I 2003.

50+, dybvigvej, tilflytter, øboere »

28/3-2010 | 3 kommentarer | 3.325 visninger
Otium på “Toppen”

At købe en gammel lægebolig på en lille ø, indrette værelser til udlejning og så ellers bare gå og hygge om gæsterne, passe have og snakke med turister og lokale på havnen. Lyder det som flyvske tanker eller en vision der kunne føres ud i livet? Nogle af Lisbet og Eriks venner slog det hen, når de delte ideerne, men Lisbet og Erik holdt fast ved drømmen, og i dag bor de på Dybvigvej 10 på Fejø.

børneliv, skovvej, tilflytter, øboere »

1/3-2010 | Skriv en kommentar | 2.363 visninger
Æblets Dag åbnede vores øjne for livet på Fejø

Et link nederst i et nyhedsbrev fra boghandlen Plantarum førte i oktober 2006 Pernille og Poul Vejbo til Æblets Dag på Fejø, hvor de faldt pladask for Nylandgaard på Skovvej, der stod til salg. I dag bor de på Fejø med deres to børn, Peter på 7 og Nathalie 3½, og parret blev tilmed gift i Fejø Kirke sidste år.

50+, dybvigvej, øboere »

3/2-2010 | Skriv en kommentar | 12.792 visninger
- Vi vil bo et sted hvor man ikke kan købe en bakke æg uden at skulle slå en sludder af

Else Marie og Eric havde en drøm om at bo på en ø. De besøgte i flere år ti forskellige øer for at finde den helt rigtige ø med den helt rigtige ejendom og den helt rigtige øatmosfære. Efter fem år fandt de det hele på Fejø, der efterfølgende har budt på mange gode oplevelser, bl.a. en uforglemmelig juleaften.